Bereidingswijze
1. Snijd de korstjes van de sneetjes brood. Besmeer de sneetjes met de roomkaas en leg ze op een stukje vershoudfolie. Bestrooi met peper. Beleg met de zalm en bestrooi met de dille. 2. Rol het brood stevig op in het vershoudfolie. Draai de uiteinden van de rolletjes dicht als een toffee en leg in de koelkast tot gebruik. Pak ze uit en snijd ze schuin doormidden
Afbeelding
Aantal personen
0.00
Ingrediƫnten
4 sneetjes wit casinobrood
1 bakje Philadelphia naturel (185)
1 pakje gerookte zalmfilet (100 g)
3 tl verse dille, fijngesneden
1 bakje Philadelphia naturel (185)
1 pakje gerookte zalmfilet (100 g)
3 tl verse dille, fijngesneden
Leuke tips
U kunt de sandwichrolls s ochtends al maken. Bewaar ze tot gebruik in de vershoudfolie in de koelkast en pak ze vlak voor het serveren uit.
Bereidingstijd
10-20 min
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1376517
Homepage ID
1360476
Teller
1304
Bron
allerhande 2010
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid