aspergerollade met ham, komkommer en notendressing

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 03/11/2010 - 09:42
Bereidingswijze
Het geheel schik je op een bedje van sla en besprenkel je met wat notenvinaigrette. Als extraatje strooi je er nog wat pijnboompitten bovenop en klaar!

8 eetl. walnotenolie
2 à 3 eetl. citroensap
1 theel. mosterd
peper & zout
Meng alle ingrediënten goed door elkaar
Deze vinaigrette is uitstekend enkele weken te bewaren in een goed gesloten pot
Afbeelding
aspergerollade met ham, komkommer en notendressing
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Asperges op een andere manier bereid
Ingrediënten
Asperges 2 a 3 per persoon
4 sneetje (Breydel)ham
4 plakje komkommer (gesneden in de lengte)
Enkele blaadjes sla naar keuze
Notenvinaigrette (zie recept hieronder)
pijnboompitten
Hulpmiddelen & keukengerei
Aspergepan
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1376278
Homepage ID
1358835
Smaak
N
Teller
978
Bron
internet
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kook de asperges wikkel een plakje (Breydel)ham, samen met het schijfje komkommer, rond twee beetgare asperges
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
planco
Gelegenheid