Bereidingswijze
verdeel het over de 4 glazen.
Garneer met grofgehakte of gehalveerde walnoten en blaadjes munt.
Garneer met grofgehakte of gehalveerde walnoten en blaadjes munt.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Voorgerecht
Ingrediënten
1 kleine meloen
200 gram cherry/kerstomaten
½ komkommer
1 appel
peper en zout
2 eetlepels sinaasappelsap
1 theelepel honing
2 eetlepels gehakte munt (vers of diepvries)
300 ml yoghurt
50 gram walnoten
enkele blaadjes munt
200 gram cherry/kerstomaten
½ komkommer
1 appel
peper en zout
2 eetlepels sinaasappelsap
1 theelepel honing
2 eetlepels gehakte munt (vers of diepvries)
300 ml yoghurt
50 gram walnoten
enkele blaadjes munt
Hulpmiddelen & keukengerei
grote kom
kleine kom
4 glaasjes
4 lepeltjes
kleine kom
4 glaasjes
4 lepeltjes
Leuke tips
Franse of Italiaanse witte wijn gewenst.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
1375896
Homepage ID
1415364
Teller
1835
Bron
boodschappen
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
het vruchtvlees van de meloen in balletjes of blokjes. Halveer de tomaten. Schil de komkommer en rasp deze grof.
Schil de appel, verwijder het klokhuis en verdeel het vruchtvlees in kleine stukjes. Meng de meloen met de tomaat, appel en komkommer.
Roer peper, zout, sinaasappelsap, honing en munt door de yoghurt. Schenk deze dressing over de salade.
Schil de appel, verwijder het klokhuis en verdeel het vruchtvlees in kleine stukjes. Meng de meloen met de tomaat, appel en komkommer.
Roer peper, zout, sinaasappelsap, honing en munt door de yoghurt. Schenk deze dressing over de salade.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid