Ei-basilicum hapje

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 02/26/2010 - 20:24
Bereidingswijze
Laat 1 witbrood door de bakker in de lengte in plakken snijden, zodat er lange plakken ontstaan. Verwijder de korsten van 5 broodplakken en rol ze met de deegroller nog iets uit. Kook 6 eieren hard, laat ze afkoelen, pel ze en prak ze fijn. Meng de eieren met 3 el mayonaise, 2 el crème fraîche, de peterselie, bieslook en wat zout en peper. Bestrijk de broodplakken met het eimengsel. Verdeel hierover basilicumblaadjes en rol het brood vanaf de smalle kant op. Verpak de rolletjes in plasticfolie en draai dit stevig aan. Laat de rolletjes circa 2 uur in de koelkast opstijven. Snijd ze voor het serveren in dunne plakjes.
Aantal personen
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een lekker makkelijk paas-hapje!
Ingrediënten
1 wit casinobrood
6 eieren
3 el mayonaise
2 el crème fraîche
1 el bieslook
1 el peterselie
zout en peper
basilicumblaadjes
Hulpmiddelen & keukengerei
huishoudfolie
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1375839
Homepage ID
1341299
Smaak
H
Teller
1247
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
snijd de verse kruiden fijn
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
mar72
Gelegenheid