Bereidingswijze
1.Kook de eieren in 8 Ć 10 minuten hard.
Laat ze afkoelen in koud water.
2.Spoel de radijsjes,snij ze in fijne plakjes en bestrooi ze met wat zout.
Spoel en halveer de paprika,verwijder de zaadjes en zaadlijsten.
Snij de paprika in niet te fijne repen.
Bak ze 1 minuut in een likje olijfolie.
Laat ze uitlekken op keukenpapier.
3.Halveer de plakjes ham,verwijder het zwoerd.
Borstel de champignons schoon.
Bak ze kort in het bakvet van de paprika.
Breng op smaak met zout en peper.
4.Pel de eieren,snij onderaan een stukje wit weg.
Zodat ze stevig bliven staan.
Snij het kapje eraf en lepel er wat eigeel uit.
Vul de eitjes met de groenten en de ham.
5.Was en droog de tuinkers.
Serveer de eitjes op een bedje van tuinkers.
Laat ze afkoelen in koud water.
2.Spoel de radijsjes,snij ze in fijne plakjes en bestrooi ze met wat zout.
Spoel en halveer de paprika,verwijder de zaadjes en zaadlijsten.
Snij de paprika in niet te fijne repen.
Bak ze 1 minuut in een likje olijfolie.
Laat ze uitlekken op keukenpapier.
3.Halveer de plakjes ham,verwijder het zwoerd.
Borstel de champignons schoon.
Bak ze kort in het bakvet van de paprika.
Breng op smaak met zout en peper.
4.Pel de eieren,snij onderaan een stukje wit weg.
Zodat ze stevig bliven staan.
Snij het kapje eraf en lepel er wat eigeel uit.
Vul de eitjes met de groenten en de ham.
5.Was en droog de tuinkers.
Serveer de eitjes op een bedje van tuinkers.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
* 4 eieren.
* 2 radijsjes.
* 1 gele paprika.
* 2 plakken gekookte ham.
* 1OO gr kleine,bruine champignons.
* 1 bakje tuinkers.
* 1 likje olijfolie.
* Peper & zout.
* 2 radijsjes.
* 1 gele paprika.
* 2 plakken gekookte ham.
* 1OO gr kleine,bruine champignons.
* 1 bakje tuinkers.
* 1 likje olijfolie.
* Peper & zout.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Ontbijt
Recept ID
1374326
Homepage ID
1423282
Smaak
A
Teller
453
Bron
Libelle.
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid