Bereidingswijze
Oven voorverwarmen op 200 °C. Sneetjes brood ontkorsten en (in keukenmachine) verkruimelen. Broodkruim, kruiden, knoflook, tapenade, zout en peper door 75 g boter roeren. Lamsracks met peper bestrooien. In koekenpan rest van boter verhitten en lamsracks in 2 minuten rondom bruin bakken. Lamsracks in ovenschaal leggen en braadvet eromheen schenken. Bovenkant van vlees bedekken met kruidenmengsel, goed aandrukken. In midden van oven lamsracks in ca. 15 minuten mooi bruin en van binnen rosé bakken. Vlees op vier warme borden leggen. Lamsracks (aan tafel) tussen botjes door in plakken snijden. Serveren met notenrijst en lentegroenten.
Aantal personen
4.00
Ingrediënten
3 sneetjes (oud) witbrood
1/2 zakje verse Italiaanse kruidenmix (a 20 g fijngehakt)
2 teentjes knoflook (geperst)
1 eetlepel groene olijventapenade
125 g zachte roomboter (op kamertemperatuur)
2 schaaltjes lamsracks (a 2 stuks)
1/2 zakje verse Italiaanse kruidenmix (a 20 g fijngehakt)
2 teentjes knoflook (geperst)
1 eetlepel groene olijventapenade
125 g zachte roomboter (op kamertemperatuur)
2 schaaltjes lamsracks (a 2 stuks)
Hulpmiddelen & keukengerei
ovenschaal
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Fusion
Recept ID
1369950
Homepage ID
1360476
Teller
2073
Bron
Allerhande 2003
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid