Bereidingswijze
vet de poffertjespan in met olie
verwarm de pan en bak de eitjes
zorg dat de dooier heel blijft
leg op elk plakje geroosterd stokbrood wat paling
daarop het gebakken eitje
garneer met de koriander en de zalmeitjes
verwarm de pan en bak de eitjes
zorg dat de dooier heel blijft
leg op elk plakje geroosterd stokbrood wat paling
daarop het gebakken eitje
garneer met de koriander en de zalmeitjes
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Oei wat een lekkere Amuse! Ook te gebruiken als voorgerecht, pas dan de hoeveelheden aan
Ingrediƫnten
125 gr. gerookte paling
1 teen knoflook,fijngehakt
1 eetl. olie
6 kwarteleitjes
sap van 1/4 limoen
dunne plakjes stokbrood
garnering; zalmeitjes en fijngesneden koriander of peterselie
1 teen knoflook,fijngehakt
1 eetl. olie
6 kwarteleitjes
sap van 1/4 limoen
dunne plakjes stokbrood
garnering; zalmeitjes en fijngesneden koriander of peterselie
Hulpmiddelen & keukengerei
mes,grill, poffertjespan
Leuke tips
leg het resultaat op een mooi bord en dan smullen!
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
T
Recept ID
1366010
Homepage ID
1420483
Smaak
H
Teller
6926
Drank
Uit
Bookmarked
32
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
snijd de paling in kleine stukjes
doe de knoflook,olie en limoensap erbij
meng dit goed door elkaar
rooster de plakjes stokbrood onder de grill
doe de knoflook,olie en limoensap erbij
meng dit goed door elkaar
rooster de plakjes stokbrood onder de grill
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid