Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200*C. Klop het eiwit in een kom mooi schuimig en roer hier voorzichtig de kaas en gemengde kruiden door. Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrooi het met zout en peper naar smaak.
Verhit de olie in een koekenpan en bak het vlees rondom snel bruin. Haal het vlees uit de pan en leg het in een ingevette ovenschaal. Leg op de bovenkant van beide lamsfilets een stevige laag van het kruidenmengsel, schuif het geheel in de oven en gaar het vlees 12-15 min. tot het kruidenkorstje mooi goudbruin kleurt.
Verhit de olie in een koekenpan en bak het vlees rondom snel bruin. Haal het vlees uit de pan en leg het in een ingevette ovenschaal. Leg op de bovenkant van beide lamsfilets een stevige laag van het kruidenmengsel, schuif het geheel in de oven en gaar het vlees 12-15 min. tot het kruidenkorstje mooi goudbruin kleurt.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
2 lamsfilets ca. 350 gr.
100 gr. geraspte kaas Gouda
zout en peper
2 el. olijfolie
1 eiwit
3 el. gehakte verse kruiden (peterselie, bieslook en basilicum.)
100 gr. geraspte kaas Gouda
zout en peper
2 el. olijfolie
1 eiwit
3 el. gehakte verse kruiden (peterselie, bieslook en basilicum.)
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1363084
Homepage ID
1413519
Smaak
A
Teller
2036
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid