Bereidingswijze
Snijd de broodjes in de lengte open en smeer aan beide kanten kruidenroomkaas. Beleg de onderste helft van elk broodje met een blaadje ijsbergsla en verdeel het Bourgondisch gebraad hierover.
Spoel de cherrytomaatjes af. dep ze droog en snijd ze in kwartjes.
Snipper het sjalotje en hak de peterselie fijn. Meng in een kommetje het sjalotje, de peterselie en de tomaat. Voeg de peper, zout, paprikapoeder en het citroensap toe.
Schep de tomatensalsa op het Bourgondisch gebraad en serveer de broodjes met de kapjes erop.
Spoel de cherrytomaatjes af. dep ze droog en snijd ze in kwartjes.
Snipper het sjalotje en hak de peterselie fijn. Meng in een kommetje het sjalotje, de peterselie en de tomaat. Voeg de peper, zout, paprikapoeder en het citroensap toe.
Schep de tomatensalsa op het Bourgondisch gebraad en serveer de broodjes met de kapjes erop.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
8 brunchbroodjes
200 gr. Bougondisch gebraad
1/2 el. citroensap
mespuntje paprikapoeder
50 gr. kruidenroomkaas
peper en zout
8 blaadjes ijsbergsla
250 gr. cherrytomaatjes
1 sjalotje
1 el. verse peterselie blaadjes.
200 gr. Bougondisch gebraad
1/2 el. citroensap
mespuntje paprikapoeder
50 gr. kruidenroomkaas
peper en zout
8 blaadjes ijsbergsla
250 gr. cherrytomaatjes
1 sjalotje
1 el. verse peterselie blaadjes.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1363082
Homepage ID
1413519
Smaak
A
Teller
1195
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid