Oeuf en cocotte

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 04/24/2009 - 20:11
Bereidingswijze
Verdeel 3/4 van de basilicum over de schaaltjes.
Schep in elk schaaltje een eetlepel creme fraiche
Strooi er zout en peper over
Breek er voorzichtig een ei boven.
Strooi er de rest van de basilicum en nog wat zout en peper over.
Gaar de eieren 10-15 min in de oven
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
3 takjes verse basilicum
4 el creme fraiche
4 eieren
Hulpmiddelen & keukengerei
4 ramequins (kleine keramieken ovenschaaltjes
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Ontbijt
Recept ID
1362691
Homepage ID
1422220
Smaak
R
Teller
911
Bron
Allerhande
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
marloes1901
Gelegenheid