Bereidingswijze
snij de tomaatjes in blokjes.doe de blokjes in een kom en schep om met de balsamicoazijn, olijfolie, wat zout en peper.laat even 5 minuten staan.
snij het stokbrood in plakken van 1cm dik.
knijp de knoflookteen uit en meng in een kommetje met een flinke scheut olijfolie.
kwast de plakken stokbrood hiermee in en bak ze in 5 a 10 minuten goudbruin in de oven.
of gebruik een gloeiendhete grillpan voor mooie bruine streepjes.
laat de tomaatjes uitlekken in een zeef zodat het overtollige vocht er uit loopt en schep de blokjes op het warme brood.
snij wat blaadjes basilicum in dunne reepjes en strooi dat over de crostini.
snij het stokbrood in plakken van 1cm dik.
knijp de knoflookteen uit en meng in een kommetje met een flinke scheut olijfolie.
kwast de plakken stokbrood hiermee in en bak ze in 5 a 10 minuten goudbruin in de oven.
of gebruik een gloeiendhete grillpan voor mooie bruine streepjes.
laat de tomaatjes uitlekken in een zeef zodat het overtollige vocht er uit loopt en schep de blokjes op het warme brood.
snij wat blaadjes basilicum in dunne reepjes en strooi dat over de crostini.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 stokbrood.
1 zakj snoeptomaatjes.
1 knolookteen.
1 el balsamicoazijn.
1 el ekstra vergine olijfolie.
paar blaadjes varse basilicum.
zout en peper
1 zakj snoeptomaatjes.
1 knolookteen.
1 el balsamicoazijn.
1 el ekstra vergine olijfolie.
paar blaadjes varse basilicum.
zout en peper
Hulpmiddelen & keukengerei
oven
Leuke tips
erg lekker bij de borrel.
of als voorafje.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1362204
Homepage ID
1422048
Smaak
A
Teller
1092
Bron
in een tijdschrift
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
verwarm de oven voor op 200 graden.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid