Bereidingswijze
Bak de filet om en om heel kort aan.
Laat even rusten en snijd het in dunne plakjes.
Laat even rusten en snijd het in dunne plakjes.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Apart voorgerecht
Ingrediƫnten
2 ons lamsrugfilet
1 borrelglas whisky
1 eetl. honing
2 eetl. gedroogde cranberry`s
zeezout uit de molen, naar wens
peper uit de molen , naar wens
1/2 geraspte rode ui
1 geraspt teentje knoflook
schapenkaas
munt blaadjes
30 pistache nootjes , klein gemaakt in de vijzel
lavendel (koop wel onbespoten!!!!!!!)
1 borrelglas whisky
1 eetl. honing
2 eetl. gedroogde cranberry`s
zeezout uit de molen, naar wens
peper uit de molen , naar wens
1/2 geraspte rode ui
1 geraspt teentje knoflook
schapenkaas
munt blaadjes
30 pistache nootjes , klein gemaakt in de vijzel
lavendel (koop wel onbespoten!!!!!!!)
Hulpmiddelen & keukengerei
Scherp mes, steelpannetje, vijzel
Leuke tips
Pak 4 kleine bordjes.
Rangschik de filet hierop.
Vervolgens het mengsel van de voorbereiding erover draperen.
Garneer met de schapenkaas ,blaadje munt en 3 pistache nootjes.
Tenslotte rondom het gerechtje wat lavendel strooien.
Rangschik de filet hierop.
Vervolgens het mengsel van de voorbereiding erover draperen.
Garneer met de schapenkaas ,blaadje munt en 3 pistache nootjes.
Tenslotte rondom het gerechtje wat lavendel strooien.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1362141
Homepage ID
1420483
Smaak
A
Teller
2806
Bron
naar een idee van Smulweblid speedy,veranderd door mij.
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de whisky samen met de honing in een steelpannetje.
Voeg de cranberry`s , ui , knoflook , pistache noten en wat blaadjes munt toe.
Laat dit 1 min. pruttelen en laat afkoelen.
Verkruimel de schapenkaas.
Voeg de cranberry`s , ui , knoflook , pistache noten en wat blaadjes munt toe.
Laat dit 1 min. pruttelen en laat afkoelen.
Verkruimel de schapenkaas.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid