Bereidingswijze
Maak de raapstelen schoon en laat ze uit lekken. Rooster de pijnboompitten kort in een droge pan. Snij de ui in fijne dunne ringen. Verspreid de raapstelen op een mooie schaal, leg de plakken carpaccio voorzichtig op de raapstelen. Doe de geroosterde pijnboompïtten en ui ringen op de carpaccio. Brokkel een stuk Old Amsterdam in kleine stukken erover heen. Voeg snufje zout, verse peper en olijfolie toe.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Ingrediënten
Rundercarpaccio
Raapstelen
Pijnboompitten
Old Amsterdam
Ui
Zout & peper
Olijfolie
Raapstelen
Pijnboompitten
Old Amsterdam
Ui
Zout & peper
Olijfolie
Leuke tips
Vers gebakken brood of ciabatta.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
1362131
Homepage ID
1422966
Smaak
H
Teller
3599
Bron
Barbara999
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid