Chocolade-Kokoskrans

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/17/1999 - 18:33
Bereidingswijze
Door het gerezen deeg de chocolade en de suiker kneden. Het deeg in 3 strengen verdelen en tot een krans vlechten. De krans na de tweede keer rijzen ca. 30 min. bakken. Uit de oven nemen en bestrijken met gesmolten boter en royaal bestrooien met kokos.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
een krans van cocos en chocolade!!!!
Ingrediƫnten
1 pak witbroodmix
3 dl water
2 eetlepels boter
70 gram bittere chocolade
2 eetlepels suiker
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
124355
Homepage ID
2355
Smaak
Z
Teller
445
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Het brooddeeg maken volgens de aanwijzingen op de verpakking en laten rijzen.De chocolade in erg kleine stukjes hakken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sylvia
Gelegenheid