Eiersoesjes (35 Stuks)

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/07/1999 - 09:17
Bereidingswijze

Breng het water met de boter en het zout aan de kook.
Voeg de gezeefde bloem toe en roer alles met een houten lepel tot een bal.
Neem de pan van het vuur en voeg een voor een de eieren toe.
Klop per ei ong. 5 min. totdat het deeg gaat glanzen.
Bekleed een bakplaat met het bakpapier en schep hierop met 2 theel, bergjes deeg.
Plaats de bakplaat middenin een voorverwarmde oven (225grC). Gedurende 25 min.
Laat de soesjes nog even in de oven staan om af te koelen. Knip de soesjes open en vul ze met een hartige of zoete vulling.

Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Soesjes voor elke gelegenheid, zoet of hartig
Ingrediƫnten
3 eieren
1 dl water
60 gr bloem
50 gr boter
Hulpmiddelen & keukengerei
bakpapier en ? tl zout

Leuke tips
Hartig,
Vermeng geraspte kaas met kleingesneden ham en 2 el Mon Chou
Vermeng Boursin met gehakte noten en klontje boter.
Vermeng zachtgeroerde leverpastei met gehakte bieslook en peper.

Zoet
Klop slagroom stijf met advocaat, poedersuiker en slagroomversteviger
Klop slagroom stijf met chocoladepasta
Klop slagroom stijf met gehakte gember en geprakte banaan.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
123180
Homepage ID
7047
Smaak
N
Teller
1427
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
14
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sonjaculinair
Gelegenheid