Bereidingswijze
Hamburgers ca. 10-20 minuten gaar laten worden. (niet te lang).
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Neem een kilo gehakt(h.o.h) en voeg de volgende ingredienten toe. Een eetlepel oregano, drie teentjes geperste knoflook, peper en zout naar smaak. Goed mengen. ca. 10 platte schijven maken.
Ingrediƫnten
1 kilo gehakt, een eetlepel oregano, drie teentjes knoflook, zout en peper. Zie serveertips.
Hulpmiddelen & keukengerei
Bij gebruik barbecue apart rooster(hand)om hamburgers te draaien. Kannetje water voor eventueel vuur te blussen.
Leuke tips
Tomatenketchup (halve liter) aanlengen met sap van twee citroenen plus drie eetlepels suiker, teentje geperste knoflook en cayenne peper en wat zout. Ui in ringen snijden. Broodjes (zacht) doormidden snijden en hamburger met ui saus (plus eventueel mosterd)en slablaadje opdienen. Eet smakelijk.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Grieks
Soort gerecht / gang
Barbecue
Recept ID
122378
Homepage ID
8261
Smaak
P
Teller
2914
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Gril of barbecue aanmaken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid