Bereidingswijze
in een grote kom doe de couscous en het bonenmengsel en vermeng dit goed.
voeg de koreander of peterselie,en de jonge uitjes zout en peper hier aan toe en goed mengen.
direkt serveren.
voeg de koreander of peterselie,en de jonge uitjes zout en peper hier aan toe en goed mengen.
direkt serveren.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
een warme salade die als vleesloze hoofdmaaltijd gegeten kan worden.
Ingrediƫnten
6 1/4 dl groenten bouillon van blokjes.
375 ml. couscous
1 el olie
750 ml saus-tomaten (zijn langwerpig) klein gesneden of een blik tomaten.
2 el kerriepoeder
3 teentjes knoflook heel fijn gepureerd
1 blik (550 ml) gorgonza bonen. ( ze heten hier chickpeas en ze lijken op witte hazelnoten)
175 ml klein gesneden verse koreander of peterselie.
125 ml fijn gesnipperde groene ui of bieslook
zout en peper naar smaak.
375 ml. couscous
1 el olie
750 ml saus-tomaten (zijn langwerpig) klein gesneden of een blik tomaten.
2 el kerriepoeder
3 teentjes knoflook heel fijn gepureerd
1 blik (550 ml) gorgonza bonen. ( ze heten hier chickpeas en ze lijken op witte hazelnoten)
175 ml klein gesneden verse koreander of peterselie.
125 ml fijn gesnipperde groene ui of bieslook
zout en peper naar smaak.
Hulpmiddelen & keukengerei
2 pannen
1 grote kom om te serveren
1 grote kom om te serveren
Leuke tips
serveren als hoofdmaaltijd of bij bbq'd vlees.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122109
Homepage ID
4315
Smaak
N
Teller
260
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
in een pan breng 1/2 l bouillon aan de kook.
doe daar in de couscous. goed roeren. haal de pan van het vuur en laat het staan voor 5 minuten met een deksel er op.
in een pan met antibaklaag(teflon) verwarm je de olie
voeg hier de tomaten, de rest van de bouillon, de kerrie en de knoflook aan toe.
onder af en toe roeren dit mengsel voor ongeveer 5 minuten koken tot de tomaten wat verpulveren.
voeg de bonen hier aan toe en laat het 5 minuten onder zo nu en dan voorzichtig om scheppen sudderen.
doe daar in de couscous. goed roeren. haal de pan van het vuur en laat het staan voor 5 minuten met een deksel er op.
in een pan met antibaklaag(teflon) verwarm je de olie
voeg hier de tomaten, de rest van de bouillon, de kerrie en de knoflook aan toe.
onder af en toe roeren dit mengsel voor ongeveer 5 minuten koken tot de tomaten wat verpulveren.
voeg de bonen hier aan toe en laat het 5 minuten onder zo nu en dan voorzichtig om scheppen sudderen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid