chineese gehaktballetjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 10/07/2002 - 12:50
Bereidingswijze
licht door de bloem wentelen,en op 170 graden in de olie frituren
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
heerlijk pittig gehaktballetje
Ingrediƫnten
100 gr paneermeel 1 ei 2 tl knoflookpoeder2 el ketjap 1 tl katoembar(conimex) 2 tl surinaamse sambal 2el gehaktkruiden 1tl pikante paprikapoeder
Hulpmiddelen & keukengerei
grote schaal eigenhanden
Leuke tips
heerlijk met sate of chiliesaus
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
999267
Homepage ID
1160621
Smaak
A
Teller
1399
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Marineer het gehakt met het ei ,paneermeel en de kruiden en laat dit minstens 1 uur intrekken (goed kneden)
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
mderoosr
Gelegenheid