chineese gehaktballetjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 10/07/2002 - 12:48
Bereidingswijze
licht door de bloem wentelen,en op 170 graden in de olie frituren
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
heerlijk pittig gehaktballetje
Ingrediƫnten
1 kg gehakt 1 ei 100 gr paneermeel 2 tl knoflookpoeder 2 tl boemboesate (conimex)2 tl pikante paprikapoeder 2 tl surinaamse sambal 1tl vissaus 2 el ketjap
Hulpmiddelen & keukengerei
grote schaal en eigen handen
Leuke tips
heerlijk met sate of chiliesaus
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
999265
Homepage ID
1160621
Smaak
P
Teller
1213
Waardering aantal
3
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Marineer het gehakt met het ei ,paneermeel en de kruiden en laat dit minstens 1 uur intrekken (goed kneden)
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
mderoosr
Gelegenheid