Bereidingswijze
smelt de boter en fruit de kerrie karwijzaad en eventueel de ui en ham, bloem erbij, melk erbij zorg voor een dikke gebonden gladde saus.
de kazen erbij en laten smelten tot gladde saus.
de kazen erbij en laten smelten tot gladde saus.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een kaassaus is zo lekker als je hem zelf maakt maar denk aan de calorieen
Ingrediƫnten
Parmesan kaas, geraspte oude goudse, verse room kaas, boter bloem melk kerrie karwijzaadjes eventueel gesnipperde ui en ham
Hulpmiddelen & keukengerei
pan en mixer
Leuke tips
Heerlijk over de witlof en bloemkool.
Eventueel te gebruiken als kaasfondu. dan opdienen met bloemkoolroosjes,reepjes paprika en stukjes (stok)brood en soepstengels.
Eventueel te gebruiken als kaasfondu. dan opdienen met bloemkoolroosjes,reepjes paprika en stukjes (stok)brood en soepstengels.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
998790
Homepage ID
873378
Smaak
H
Teller
615
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
zet alle ingrdienten klaar
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid