Bereidingswijze
Meng het gehakt en vorm aan elke prikker een worst.Bestrijk het gehakt met de olie en grill de spiesen onder de het grill in ca.9 minuten.Keer ze regelmatig.Rooster intussen de komijnzaadjes in een droge koekepan tot deze gaan geuren.Laat de zuurkool uitlekken en maak los met een vork.Klop een dressing van de olie en de wijnazijn,breng op smaak met peper en zout.Was en hak de kriander grof.Schenk de dressing over de zuurkool en betrooi met de komijnzaadjes en de koriander.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker gekruid met een aparte salade
"http://www.animatieplanet.nl/Hotdog2/hotdog4.gif">
Ingrediƫnten
50 gr.magere spekblokjes,2 teentjes knoflook,400 gr.rundergehakt,2 el.wokmix curry-kokos(honig)4 el.olie+om in te vetten 250 gr.wijnzuurkool,1 el.komijnezaadjes,2el.witte wijnazijn,zout,peper,4 takjes verse koriander
Hulpmiddelen & keukengerei
8 sateprikkers,grill
Leuke tips
Serveer de gehaktspiesen bij de salade en met naanbrood(pataks)
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Indiaas
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
998528
Homepage ID
1003367
Smaak
P
Teller
1401
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Leg de sateprikkers ca.20 min. in koud water,Verwarm de oven voor op de grillstand.snij de spekblokjes kleiner,pel de knoflook.Deo het gehakt met het spek en de wokmix in een kom en knijp de knoflook erbven uit.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid