mosselen met currysaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 09/25/2002 - 21:20
Bereidingswijze
De mosselen schoonmaken en in de pan leggen met de boter,de witte wijn,de fijngehakte sjalot en 1/2 glas water.Afgedekt ongeveer 5 minuten laten koken.Haal de mosselen uit de pan en hou ze warm.Het kookvocht zeven,laten indikken en binden met het boter-bloemmengsel.Goed roeren met de garde.De curry,het zout ,de peper en de verse room toevoegen en alles ongeveer 5 minuten laten koken.De mosselen in de schelp opdienen en overgieten met de warme saus.Versieren met de dille.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
mosselen op een andere wijze
Ingrediƫnten
1 1/2kg mosselen,1 takje dille,1 soeplepel curry,1 sjalot,30g boter,1 dl droge,witte wijn,een mengsel van 20g boter en 20g bloem,100g verse room,zout,peper
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
997163
Homepage ID
1134593
Smaak
A
Teller
3060
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
cindy800
Gelegenheid