Bereidingswijze
-leg op elk plakje deeg een gehalveerde banaan en strooi er een laagje hagelslag op
-vouw de pakjes dicht en druk de hoeken aan met wat water
-bak ze in het midden van de warme oven gedurende circa 20 a 25 min
-vouw de pakjes dicht en druk de hoeken aan met wat water
-bak ze in het midden van de warme oven gedurende circa 20 a 25 min
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Niet alleen de kids zullen van dit onbijtgerecht smullen!!!!!!
Ingrediƫnten
-4 plakjes bladerdeeg (uit de diepvries)
-2 bananen (gehalveerd in de lengte)
-hagelslag
-2 bananen (gehalveerd in de lengte)
-hagelslag
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Ontbijt
Recept ID
996247
Homepage ID
1090993
Smaak
Z
Teller
915
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
-laat de bladerdeeg ontdooien volgens de verpakking
-zet de oven op 220?c
-zet de oven op 220?c
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid