Bereidingswijze
Rol de zoete aardappel in aluminiumfolie en leg ongeveer 45 minuten in het vuur. Maak ondertussen een pannetje op het vuur de rode peper saus door alle geschilde en gesneden groente op te warmen. Eventueel aanlengen met wat zure room. Schroei de ossenhaas in een paar minuten dicht en serveer met de gepofte aardappel met zure room en rode pepersaus.
Aantal personen
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Argentijnse ossehaas met rode pepersaus en gepofte aardappelen.
Ingrediƫnten
- 2 ons Argentijnse ossenhaas
- 1 grote zoete aardappel
- bekertje zure room
- 1 teen knoflook
- 1 ui
- 1 paprika
- 2 grote tomaten
- 2 rode pepers
- zout
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Argentijns
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
9951
Homepage ID
305
Smaak
P
Teller
15255
Drank
Uit
Bookmarked
67
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Zorg voor een goed houtskoolvuurtje.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht