Gevulde eitjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 09/22/2002 - 13:21
Bereidingswijze
1 Prik een gaatje in de eieren en laat ze in 10 minuten hard koken in een pan met water en een snufje zout.
2 Snijd de eieren in de lengte door.
3 Haal het eigeel eruit. Roer het eigeel met de mosterd, het zout en de peper door de mayonaise.
4 Doe dit mengsel in een spuitzak en spuit de eieren vol. (Als je geen spuitzak hebt, kun je het ook met een lepeltje doen) Leg de halve eieren op een schaaltje met sla en partjes tomaat
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Uit kinderkookboek door Catherine Libeau
Ingrediƫnten
4 Eieren; 3 eetlepels mayonaise; 1 eetlepel mosterd; een snuifje zout en peper; kropsla; 1 tomaat.
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
994825
Homepage ID
998878
Smaak
A
Teller
2112
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Was de sla en verdeel in nette bladeren.
Was de tomaat en verdeel in partjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
t-omaatje
Gelegenheid