Bereidingswijze
Week 3 lavendelbloemen 24 uur in een fles vrij zoete witte wijn.
Kook 10 minuten 75 ml water met een lepel suiker, koel af en doe bij de gezeefde wijn met ? glas brandewijn.
Koel serveren.
Kook 10 minuten 75 ml water met een lepel suiker, koel af en doe bij de gezeefde wijn met ? glas brandewijn.
Koel serveren.
Ingrediƫnten
lavendelbloemen
1 fles zoete witte wijn
1 lepel suiker
1/2 glas brandewijn
1 fles zoete witte wijn
1 lepel suiker
1/2 glas brandewijn
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
990898
Homepage ID
1070701
Smaak
A
Teller
332
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid