Vertel iets leuks over dit recept
U kan dit hapje in een lepel opdienen, of op toast. dit recept is goed voor 30 stuks en kan 2 dagen op voorhand reeds worden gemaakt.
Ingrediƫnten
-1 eetlepel plantaardige olie
-1 ui, fijngehakt
-2 teentjes look (fijngehakt)
-3 th lepels middelmatig pikante kerrie
-1/2 th lepel mosterdzaad
-1 th lepel komijn (gemalen)
-1/2 th lepel chilipoeder
-2 eetlepels kippebouillon
-450 g krabvlees (ontdaan van kraakbeen)
-1/4 kopje koreanderblad (gewassen)
-sap van 2 citroenen
-zout en versgemalen zwarte peper
-4 eetlepels yoghurt
-30 korianderblaadjes, gewassen en gedroogd
-1 ui, fijngehakt
-2 teentjes look (fijngehakt)
-3 th lepels middelmatig pikante kerrie
-1/2 th lepel mosterdzaad
-1 th lepel komijn (gemalen)
-1/2 th lepel chilipoeder
-2 eetlepels kippebouillon
-450 g krabvlees (ontdaan van kraakbeen)
-1/4 kopje koreanderblad (gewassen)
-sap van 2 citroenen
-zout en versgemalen zwarte peper
-4 eetlepels yoghurt
-30 korianderblaadjes, gewassen en gedroogd
Leuke tips
Schep wat krab op een lepeltje of toast
-hierop wat kruidenpasta doen en garneren met 1 koreanderblaadje
-hierop wat kruidenpasta doen en garneren met 1 koreanderblaadje
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
988147
Homepage ID
1090993
Smaak
P
Teller
804
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
-verwarm de olie in een pan en bak de ui en de look glazig
-voeg de specerijen toe en bak nog 2 a 3 min
-voeg de bouillon toe en laat alles 10 min sudderen op een zacht vuur
-laat deze kruidenpasta afkoelen en zet luchtdicht afgesloten in de koelkast
-voeg de specerijen toe en bak nog 2 a 3 min
-voeg de bouillon toe en laat alles 10 min sudderen op een zacht vuur
-laat deze kruidenpasta afkoelen en zet luchtdicht afgesloten in de koelkast
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid