Bereidingswijze
-doe al de vruchten in een bowlschaal
-giet het citroensap,suiker,rum en maraskijn erover
-roer alles voorzichtig dooreen en dek de bowl af en laat hem 30 min in de koelkast trekken
-schenk er daarna de sekt en het water bij
-giet het citroensap,suiker,rum en maraskijn erover
-roer alles voorzichtig dooreen en dek de bowl af en laat hem 30 min in de koelkast trekken
-schenk er daarna de sekt en het water bij
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
De Rocky Mountains zijn bijzonder hoog, evenals het alkoholgehalte van deze toch verfrissende bowl.
Ingrediƫnten
-250 g kleine aardbeien
-200 g kersen zonder pit (pot of blik)
-3 schijven ananas (blik)
-4 eetlepels citroensap
-4 eetlepels suiker
-1/4 l donkere rum (of witte)
-1/8 l maskarijn
-1 fles sekt of mousserende wijn
-1/2 fles mineraalwater
-200 g kersen zonder pit (pot of blik)
-3 schijven ananas (blik)
-4 eetlepels citroensap
-4 eetlepels suiker
-1/4 l donkere rum (of witte)
-1/8 l maskarijn
-1 fles sekt of mousserende wijn
-1/2 fles mineraalwater
Leuke tips
Koel serveren
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Barbecue
Recept ID
987654
Homepage ID
1090993
Smaak
H
Teller
2283
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
-aardbeitjes wassen en kronen verwijderen; laat ze uitlekken en prik er een keer met een vork in
-kersen laten uitlekken en de ananas in stukjes snijden
-kersen laten uitlekken en de ananas in stukjes snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid