Bereidingswijze
De sla over de bordjes verdelen.
Hierover de pijnboompitjes, parmaham, avocado en stukjes nectarine verdelen.
Olijolie met wat azijn mengen en over de salade gieten.
Rozenblaadjes over de salade strooien.
Hierover de pijnboompitjes, parmaham, avocado en stukjes nectarine verdelen.
Olijolie met wat azijn mengen en over de salade gieten.
Rozenblaadjes over de salade strooien.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Als voorafje of als bijgerecht. Met nectarine en rozenblaadjes. Als hoofdgerecht met gepofte aardappels en creme fraiche met kruiden.
Ingrediƫnten
- 50 gram rucola
- 50 groene sla naar keuze
- 25 gram pijnboompitjes, even geroosterd
- 1,5 nectarine, in stukjes
- 1 ons parmaham, in stukjes gescheurd
- 1 goedkope rode roos
- 1 rijpe avocado, in stukjes
- goede olijfolie
- balsamico-azijn
- 50 groene sla naar keuze
- 25 gram pijnboompitjes, even geroosterd
- 1,5 nectarine, in stukjes
- 1 ons parmaham, in stukjes gescheurd
- 1 goedkope rode roos
- 1 rijpe avocado, in stukjes
- goede olijfolie
- balsamico-azijn
Leuke tips
Voor de liefhebber: mozzarella instukjes over de salade doen.
Ook lekker met wat gekookte, afgekoelde, peultjes.
Ook lekker met wat gekookte, afgekoelde, peultjes.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
987479
Homepage ID
950595
Smaak
H
Teller
2713
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Rozenblaadjes voorzichtig wassen in water met wat ijslontjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid