Bereidingswijze
SNIJ KAPJE VAN DE TOMAATJES EN HOL ZE UIT.
BESTROOI BINNENKANT MET PEPER EN ZOUT EN ZET ZE ONDERSTE BOVEN OP KEUKENPAPIER.
MENG DE UITGELEKTE ZALM MET CREME FRAICHE PEPER EN ZOUT EN DE DILLE NAAR SMAAK
VUL DE UITGELEKTE TOMAATJES MET DIT MENGSEL GARNEER MET EEN TAKJE DILLE OF ANDER GROEN
BESTROOI BINNENKANT MET PEPER EN ZOUT EN ZET ZE ONDERSTE BOVEN OP KEUKENPAPIER.
MENG DE UITGELEKTE ZALM MET CREME FRAICHE PEPER EN ZOUT EN DE DILLE NAAR SMAAK
VUL DE UITGELEKTE TOMAATJES MET DIT MENGSEL GARNEER MET EEN TAKJE DILLE OF ANDER GROEN
Vertel iets leuks over dit recept
SNACK,LUNCH OF BUFFETGERECHT
Ingrediƫnten
BLIKJE ROZE OF RODE ZALM--BEKERTJE CREME FRAICHE--VERSGEMALEN PEPER EN ZOUT EN DILLE VERS OF GEDROOGD.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
981253
Homepage ID
1015888
Smaak
H
Teller
636
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
ZALM UIT LATEN LEKKEN EN DE TOMAATJES VOORBEREIDEN.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid