Bereidingswijze
-ontvel de salami en snij hem in kleine blokjes
-appelen schillen en klokhuis verwijderen, snij ze in kleine blokjes
-uitgelekte selderij in dunne reepjes snijden
-de augurken in plakjes snijden
-de uitgelekte olijven halveren
-al deze ingredienten door elkaar scheppen
-bieslook fijnhakken
-de helft van het bieslook met de mayonaise, yoghurt en de mosterd door elkaar roeren
-kruiden met zout,peper,paprikapoeder, kummel en citroensap
-schep dit door de salade en strooi de rest van de bieslook erover
-appelen schillen en klokhuis verwijderen, snij ze in kleine blokjes
-uitgelekte selderij in dunne reepjes snijden
-de augurken in plakjes snijden
-de uitgelekte olijven halveren
-al deze ingredienten door elkaar scheppen
-bieslook fijnhakken
-de helft van het bieslook met de mayonaise, yoghurt en de mosterd door elkaar roeren
-kruiden met zout,peper,paprikapoeder, kummel en citroensap
-schep dit door de salade en strooi de rest van de bieslook erover
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Serveer deze pittige salade eens op een feestje
Ingrediƫnten
3/4 l water en wat zout;
100 g rijst (droogkokende);
-200 g salami;
-2 appelen;
-100 g bleekselderij (uit blik);
-40 g augurk;
-8 met paprika gevulde olijven;
-bieslook;
-1 eetlepel mayonaise
-175 g yoghurt
-1 eetlepel mosterd
-zout en witte peper
-paprikapoeder (edelzoet)
-gemalen kummel
-sap van 1 citroen
100 g rijst (droogkokende);
-200 g salami;
-2 appelen;
-100 g bleekselderij (uit blik);
-40 g augurk;
-8 met paprika gevulde olijven;
-bieslook;
-1 eetlepel mayonaise
-175 g yoghurt
-1 eetlepel mosterd
-zout en witte peper
-paprikapoeder (edelzoet)
-gemalen kummel
-sap van 1 citroen
Leuke tips
Koud serveren
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
981099
Homepage ID
1090993
Smaak
P
Teller
1018
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
water met wat zout aan de kook brengen en de rijst erin gaar koken
-goed laten uitlekken en laten afkoelen
-goed laten uitlekken en laten afkoelen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid