Bereidingswijze
-met het vocht uit de oesters bedruppelen we de tartaar
-bedek de ronde toast met de aangemaakte tartaar
-leg(als oog) op elk toostje een schoongemaakte oester
-vorm met de kaviaar een wenkbrauw
-met de pepermolen erover gaan
-bedek de ronde toast met de aangemaakte tartaar
-leg(als oog) op elk toostje een schoongemaakte oester
-vorm met de kaviaar een wenkbrauw
-met de pepermolen erover gaan
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
De operazangeres Pauline Lucca, met haar betoverende oogopslag, inspireerde de chef-kok van het beroemde Berlijnse restaurant Kempinsky, tot deze "ogen"
Ingrediƫnten
-250 g mager rundsvlees
-zout en witte peper uit de molen
-1 uitje
-8 verse oesters
-8 boterhammen
-26 g kaviaar
-1 citroen
-zout en witte peper uit de molen
-1 uitje
-8 verse oesters
-8 boterhammen
-26 g kaviaar
-1 citroen
Leuke tips
Schik alle toostjes op een schaal gegarneerd met partjes citroen
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Duits
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
980703
Homepage ID
1090993
Smaak
H
Teller
1069
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
-het klein gesneden vlees door de molen draaien, de tartaar op smaak brengen met zout,peper en het geraspte uitje
-rooster het brood en steek er rondjes uit ter grootte van een beschuit
-rooster het brood en steek er rondjes uit ter grootte van een beschuit
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid