Bereidingswijze
Eieren loskloppen. Zout en peper toevoegen. Twee dunne (eier)pannekoekjes bakken en ze laten afkoelen tussen twee keukenpapiertjes. Mon Chou en creme fraiche tot een stevige (smeerbare) massa mengen. Dille zout en peper naar smaak toevoegen. De hele pannekoek rijk besmeren met het dillemengsel en daarna de zalm erop leggen.
Stevig oprollen en stevig in de aluminiumfolie rollen (tot een soort toffe).
In de koelkast laten rusten (een paar uur).
Stevig oprollen en stevig in de aluminiumfolie rollen (tot een soort toffe).
In de koelkast laten rusten (een paar uur).
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijk en gemakkelijk recept als voorafje, bij de borrel of bij de afternoon tea.
Ingrediƫnten
1 pakje mon chou, bekertje creme fraiche, 3 eieren, 200 gram zalm, verse dille, zout en vers gemalen peper.
Hulpmiddelen & keukengerei
garde, koekenpan.
Leuke tips
Vlak voor gebruik in dunne plakjes snijden.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
980046
Homepage ID
1134629
Smaak
H
Teller
1705
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Het gerecht kan een dag van te voren worden klaargemaakt.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid