Bereidingswijze
-pocheer de eieren en laat ze uitlekken op een doek
-maak de witte chaudfroidsaus volgens mijn recept(zie mijn gerechten)
-vermeng de ganzelever met de boter tot een goed spuitbare massa
-maak de aspic (zie mijn recepten)
-leg elk gepocheerd ei in een schaaltje en bedek het met een laagje saus
-met de spuitzak spuit je het ganzelevermengsel rondom het ei (gebruik een geribt mondstukje)
-vul de schaaltjes verder met de half stijf geworden aspic
-strooi over de eieren een beetje paprikapoeder
-maak de witte chaudfroidsaus volgens mijn recept(zie mijn gerechten)
-vermeng de ganzelever met de boter tot een goed spuitbare massa
-maak de aspic (zie mijn recepten)
-leg elk gepocheerd ei in een schaaltje en bedek het met een laagje saus
-met de spuitzak spuit je het ganzelevermengsel rondom het ei (gebruik een geribt mondstukje)
-vul de schaaltjes verder met de half stijf geworden aspic
-strooi over de eieren een beetje paprikapoeder
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit is een culinaire topper voor een koud buffet; Uw werk zal zeker geaprecieerd worden
Ingrediƫnten
-6 gepocheerde eieren
-1/4 l witte chaudfroidsaus (zie mijn recepten)
-75 g puree van ganzelever
-75 g boter
-1/2 l aspic
snuifje paprikapoeder
-1/4 l witte chaudfroidsaus (zie mijn recepten)
-75 g puree van ganzelever
-75 g boter
-1/2 l aspic
snuifje paprikapoeder
Leuke tips
Serveer deze "goddelijke"eieren met warme toast en boter
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
979973
Homepage ID
1090993
Smaak
H
Teller
837
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid