Roze saus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 07/29/2002 - 19:50
Bereidingswijze
Alle ingredienten mixen, op het laatst de room erbij doen; koud laten worden in de koelkast
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere koude saus voor bij alle rauwe groenten.
Ingrediƫnten
-1/2 kopje olijfolie
-2 soeplepels wijnazijn
-1 soeplepel mosterd
-1 fijn gehakt sjalotje
-1 soeplepel Roquefort-kaas
-1 koffielepel selderijzout
-1/2 kopje ketchup
-1 kopje room
-1 mespunt cayennepeper
-zout
Hulpmiddelen & keukengerei
mixer
Leuke tips
Koel serveren; bijvoorbeeld als borrelhap, met allerlei verse rauwe groentjes (bloemkool; radijsjes;selder;wortels...)
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
979412
Homepage ID
1090993
Smaak
P
Teller
2806
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester
Gelegenheid