Bereidingswijze
giet het vocht van de tonijn in eigen nat en prak hem zeer fijn met een vork. Roer de kruidenkaas door de tonijn tot je een egaal mengsel krijgt. Wie van pittig houdt kan bijkruiden met zwarte peper, paprika of cayennepeper. Versier elk komkommerrondje met een toefje tonijnmengsel.
Vertel iets leuks over dit recept
fris borrelhapje
Ingrediƫnten
komkommer, blikje tonijn in eigen nat, doosje kruidenkaas,
Leuke tips
kan een uurtje op voorhand gemaakt worden. De tonijnpate kan je de dag voordien maken en in de koelkast bewaren. De komkommer pas de dag zelf snijden.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
979078
Homepage ID
1094927
Smaak
H
Teller
412
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
snij de komkommer in rondjes van ongeveer eenhalve cm en laat ze uitlekken op een vel keukenrol (anders glijdt de versiering eraf)
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid