bruschetta met pesto en mozzarella

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 07/27/2002 - 18:07
Bereidingswijze
smeer de pesto op de geroosterde broodjes, bedek met een schijfje mozzarella en schuif nogmaals onder de gril tot de kaas gesmolten is.
Vertel iets leuks over dit recept
lekker, snel klaar en vegetarisch borrelhapje
Ingrediƫnten
stokbrood of ciabattabrood, knoflookolie, bolletje mozzarella kaas, potje groene pesto
Leuke tips
warm opdienen
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
979077
Homepage ID
1094927
Smaak
H
Teller
3739
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
snij het brood in sneetjes (bij stokbrood ongeveer 1,5 cm, bij ciabatta tussen 0,5 en 1 cm). smeer de sneetjes in met een beetje knoflookolie en rooster ze onder de gril lichtbruin
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
anja07
Gelegenheid