Mosselen met Bloody Mary-saus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 07/26/2002 - 14:00
Bereidingswijze
-meng de ingredienten samen en schep 1 theelepel over elke mossel
-leg ze kort onder de gril
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker recept , goed voor 24 mosselen; originele combinatie als voorgerecht of borrelhap
Ingrediƫnten
en schep 1 theelepel van deze saus over de mossel-24 gekookte mosselen


-zout
-2 eetlepels wodka
-2 eetlepels tomatensap
-1 eetlepel citroen
-2 theelepels worcestersaus
-enkele druppels tabasco
-1/4 theelepel selderzout
-zwarte vers gemalen peper
Leuke tips
Serveren met zwart gemalen peper
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
978842
Homepage ID
1090993
Smaak
P
Teller
585
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
-verwijder de bovenste schelp van de gekookte mossel en gooi ze weg
-haal de mosselen met een scherp mes los van de schelp
-strooi het zout op een bakplaat en leg hierop de mosselen (zodat ze niet kantelen)
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester
Gelegenheid