Bereidingswijze
-pureer de forel; de roomkaas; de boter in 20 sec in de keukenmixer
-voeg citroensap;mierikswortel;peterselie en bieslook toe
-pureer dit nog verder een 10 sec
-voeg zout en peper toe
-schep het mengsel in een serveerschaal
-voeg citroensap;mierikswortel;peterselie en bieslook toe
-pureer dit nog verder een 10 sec
-voeg zout en peper toe
-schep het mengsel in een serveerschaal
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Verras Uw gezelschap met deze heerlijke pate bij het aperitiefje. Eenvoudige bereiding en snel klaar.
Ingrediƫnten
-250 g gerookte forelfilet
-125 g zacht gemaakte roomkaas
-125 g zacht gemaakte boter
-1 eetlepel citroensap
-1 theelepel mierikswortel (uit een potje)
-15 g gehakte peterselie
-15 g gehakte bieslook
-zout en vers gemalen zwarte peper
-125 g zacht gemaakte roomkaas
-125 g zacht gemaakte boter
-1 eetlepel citroensap
-1 theelepel mierikswortel (uit een potje)
-15 g gehakte peterselie
-15 g gehakte bieslook
-zout en vers gemalen zwarte peper
Hulpmiddelen & keukengerei
mixer
Leuke tips
Geef er geroosterd bruin brood bij
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
978775
Homepage ID
1090993
Smaak
H
Teller
393
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid