Rijst met romige gehaktballetjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 07/20/2002 - 12:19
Bereidingswijze
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Gehakt mengen met helft van bosuitjes, gehaktkruiden en ei. Van gehakt kleine balletjes draaien. In braadpan boter verhitten en balletjes n ca. 15 minuten gaar bakken. Saus bereiden volgens gebruiksaanwijzing en rest van bosuitjes toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen doperwten verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Saus over gehaktballetjes schenken.
Serveren met rijst en doperwten.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
300 gram pandanrijst
3 bosuitjes
1 schaaltje rundergehakt a 500 gram
1 zakje kruidenmix gehakt (silvo)
1 ei
25 gram boter of margarine
1 zakje roomsaus bieslook (knorr)
30 gram doperwten extra fijn
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
977850
Homepage ID
862365
Smaak
N
Teller
255
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
driel1
Gelegenheid