Gevulde zalmrolletjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 07/16/2002 - 16:58
Bereidingswijze
Vulling 1:
-klop 1/8 l room stijf en vermeng er 1 eetlepel mierikswortel en een 1/2 fijngehakte appel
vulling 2:
-neem voor elk plakje zalm 3 uitgelekte aspergepunten
-smeer de zalm in met remouladesaus en leg de kopjes erop
-oprollen en de kopjes eruit laten steken
Vulling 3 :
-maak een roerei van 3 eieren
-verdeel de roerei over de plakjes zalm en bestrooi met fijngehakt bieslook en rol op
Vulling 4
-vermeng 2 hardgekookte eieren met 1 theelepel mosterd,zachte boter en 2 eetlepels room
-kruiden met wat peper
-besmeer de zalm en oprollen en de opening garneren met wat tuinkers
Vertel iets leuks over dit recept
Op een koude schotel; plakjes gerookte zalm met 4 verschillende vullingen
Ingrediƫnten
8 plakjes gerookte zalm
Leuke tips
Schik de gerookte zalmrolletjes op een mooie ovalen schotel op enkele blaadjes kropsla
Geef er donker bruin brood bij of een zomers aardappelslaatje
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
977187
Homepage ID
1090993
Smaak
A
Teller
1278
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
vulling maken en de plakjes zalm ermee besmeren en de plakjes oprollen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester
Gelegenheid