Bereidingswijze
Sperziebonen schoonmaken, wassen en in ca. 6 minuten beetgaar koken. Sperziebonen afspoelen met koud water en mengen met dressing. Tonijn laten uitlekken. In keukenmachine of met staafmixer tonijn, olijfmayonaise en 2 eetlepels kappertjes mengen tot gladde saus. Op smaak brengen met zout en peper. Peterselie fijnsnijden. Op vier borden fricandeau uitspreiden. Tonijnsaus erover verdelen. Garneren met peterselie en kappertjes. Fricandeau serveren met sperziebonensalade en ciabatta.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
600 gram sperziebonen
1 cup vinaigrette (sla dressing a 100 ml)
1 blikje deepblue tonijn in water
100 gram olijfmayonaise
3 eetlepels kappertjes
1/2 zakje verse peterselie
300 gram gebraden fricandeau (vleeswaar)
2 ciabatta's
1 cup vinaigrette (sla dressing a 100 ml)
1 blikje deepblue tonijn in water
100 gram olijfmayonaise
3 eetlepels kappertjes
1/2 zakje verse peterselie
300 gram gebraden fricandeau (vleeswaar)
2 ciabatta's
Hulpmiddelen & keukengerei
keukenmachine of staafmixer
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
973402
Homepage ID
862365
Smaak
A
Teller
231
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid