Bereidingswijze
Wortels schoonmaken en in blokjes snijden.
Aardappels schillen en in blokjes snijden.
Soep aan de kook brengen.
Wortels en aardappels toevoegen en soep ca. 10 minuten zachtjes laten koken.
Grill voorverwarmen.
Bosui schoonmaken, in ringetjes snijden en wassen.
Helft van bosui door smeerpate scheppen.
Stokbrood in plakken snijden.
Stokbrood besprenkelen met olie en onder de grill in ca. 5 minuten goudbruin roosteren.
Rest van bosui door soep scheppen.
Soep op smaak brengen met zout en peper.
Brood besmeren met pate.
Soep serveren met patecrostini's.
Aardappels schillen en in blokjes snijden.
Soep aan de kook brengen.
Wortels en aardappels toevoegen en soep ca. 10 minuten zachtjes laten koken.
Grill voorverwarmen.
Bosui schoonmaken, in ringetjes snijden en wassen.
Helft van bosui door smeerpate scheppen.
Stokbrood in plakken snijden.
Stokbrood besprenkelen met olie en onder de grill in ca. 5 minuten goudbruin roosteren.
Rest van bosui door soep scheppen.
Soep op smaak brengen met zout en peper.
Brood besmeren met pate.
Soep serveren met patecrostini's.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
150 gram waspeen
750 gram kruimige aardappels
1 pak basissoep room (1 liter, soup it, unox)
3 bosuitjes
1 cup linera smeerpate creme
1 stokbrood
3 eetlepels olijfolie
750 gram kruimige aardappels
1 pak basissoep room (1 liter, soup it, unox)
3 bosuitjes
1 cup linera smeerpate creme
1 stokbrood
3 eetlepels olijfolie
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
973391
Homepage ID
862365
Smaak
A
Teller
224
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid