Bereidingswijze
Uien pellen en in ringen snijden.
In braadpan olie verhitten en ui in ca. 10 minuten zachtjes smoren.
Intussen oven voorverwarmen op 225oC of gasovenstand 5.
Pizzadees maken volgens gebruiksaanwijzing.
Deeg uitrollen en over bakplaat verdelen.
Ui mengen met rozijnen en pijnboompitten.
Tomaten in reepjes snijden en door uimengsel scheppen.
Deeg besmeren met pesto.
Uimengsel erover verdelen en bestrooien met peper.
Kaas erboven verkruimelen.
Pizza in midden van oven in ca. 20 minuten gaar bakken.
Lekker met kropsla met yoghurtdressing.
In braadpan olie verhitten en ui in ca. 10 minuten zachtjes smoren.
Intussen oven voorverwarmen op 225oC of gasovenstand 5.
Pizzadees maken volgens gebruiksaanwijzing.
Deeg uitrollen en over bakplaat verdelen.
Ui mengen met rozijnen en pijnboompitten.
Tomaten in reepjes snijden en door uimengsel scheppen.
Deeg besmeren met pesto.
Uimengsel erover verdelen en bestrooien met peper.
Kaas erboven verkruimelen.
Pizza in midden van oven in ca. 20 minuten gaar bakken.
Lekker met kropsla met yoghurtdressing.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 rode uien
2 eetlepels olijfolie
1 pak mix voor pizzabodem van honig
75 gram rozijnen
50 gram pijnboompitten
8 sacla pomodori secchi (zongedroogde tomaten)
4 eetlepels rode pesto
200 gram feta (kaas)
2 eetlepels olijfolie
1 pak mix voor pizzabodem van honig
75 gram rozijnen
50 gram pijnboompitten
8 sacla pomodori secchi (zongedroogde tomaten)
4 eetlepels rode pesto
200 gram feta (kaas)
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
973388
Homepage ID
862365
Smaak
A
Teller
225
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid