Chinese miesoep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 07/06/2002 - 12:25
Bereidingswijze
Mie koken volgens gebruiksaanwijzing.
Gemberwortel schillen en in zeer dunne plakjes chaven.
In grote (soep)pan olie verhitten.
Gember en varkensreepjes in ca. 3 minuten bruinbakken.
Groentemix toevoegen en ca. 3 minuten meebakken.
Fond en 8 dl water toevoegen en ca. 5 minuten koken.
Op smaak brengen met ketjap, zout en peper.
Mie over vier grote soepkommen verdelen en soep erover schenken.
Lekker met kroepoek.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
3 porties conimex chinese eiermie
stukje gemberwortel van ca. 1 cm
2 eetlepels oosterse roerbakolie
1 schaaltje varkensvlessreepjes a 400 gram
1 zak chinese groentemix a 400 gram
1 pot gevogeltjefond a 380 ml
5 eetlepels ketjap asin
zout
peper
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
971849
Homepage ID
862365
Smaak
N
Teller
879
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
driel1
Gelegenheid