Bereidingswijze
Mie koken volgens gebruiksaanwijzing.
Gemberwortel schillen en in zeer dunne plakjes chaven.
In grote (soep)pan olie verhitten.
Gember en varkensreepjes in ca. 3 minuten bruinbakken.
Groentemix toevoegen en ca. 3 minuten meebakken.
Fond en 8 dl water toevoegen en ca. 5 minuten koken.
Op smaak brengen met ketjap, zout en peper.
Mie over vier grote soepkommen verdelen en soep erover schenken.
Lekker met kroepoek.
Gemberwortel schillen en in zeer dunne plakjes chaven.
In grote (soep)pan olie verhitten.
Gember en varkensreepjes in ca. 3 minuten bruinbakken.
Groentemix toevoegen en ca. 3 minuten meebakken.
Fond en 8 dl water toevoegen en ca. 5 minuten koken.
Op smaak brengen met ketjap, zout en peper.
Mie over vier grote soepkommen verdelen en soep erover schenken.
Lekker met kroepoek.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
3 porties conimex chinese eiermie
stukje gemberwortel van ca. 1 cm
2 eetlepels oosterse roerbakolie
1 schaaltje varkensvlessreepjes a 400 gram
1 zak chinese groentemix a 400 gram
1 pot gevogeltjefond a 380 ml
5 eetlepels ketjap asin
zout
peper
stukje gemberwortel van ca. 1 cm
2 eetlepels oosterse roerbakolie
1 schaaltje varkensvlessreepjes a 400 gram
1 zak chinese groentemix a 400 gram
1 pot gevogeltjefond a 380 ml
5 eetlepels ketjap asin
zout
peper
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
971849
Homepage ID
862365
Smaak
N
Teller
879
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid