Carpaccio Di Tonno

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 09/14/1998 - 16:30
Bereidingswijze
Snij de tonijn in dunne plakken
Leg wat blaadjes ruccola op ieder bord
Bedek het gehele bord met de tonijn zodat er niets meer van het bord te zien is
Strooi wat kappertjes over de tonijn en maal wat zeezout erover
Besprenkel met een mooie olijfolie
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een verrassend voorgerecht, vis maar smakend naar vlees
Ingrediƫnten
Verse tonijn 500 gram
Ruccola
Kappertjes
Olijfolie
Grof zeezout
Citroen
Hulpmiddelen & keukengerei
Groot fileermes
Leuke tips
Serveer met geroosterd brood
Wijnsuggestie : een kruidige en vette witte wijn, liefst Spaans of Italiaans
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
9710
Homepage ID
1227
Smaak
N
Teller
7814
Waardering aantal
4
Waardering
9
Drank
Uit
Bookmarked
91
Aantal reacties
4
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Een stuk verse tonijn, stevig ingepakt in vershoudfolie, 10 minuten in de vriezer
NB: Het mag niet bevriezen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
xander