Crostini met carpaccio

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 06/20/2002 - 17:08
Bereidingswijze
Zet de knoflook,sjalotje en de champignons aan in de olijfolie en smoor ze 3 min.Breng op smaak met de balsamico-azijn,peper en zout.Leg de plakjes rosbief op de crostini.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een ideaal hapje vooraf,perfect met een rose
Ingrediƫnten
8 plakjes rosbief,1 teentje knoflook,1 sjalotje 50 gr,champinons,4 el.olijfolie,2el.balsamicoazijn,peper en zout,8 crostini of vers geroosterde plakjes stokbrood.
Leuke tips
en leg daar weer de dressing overheen.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
969047
Homepage ID
1003367
Smaak
H
Teller
2213
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
47
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
hak het teentje knoflook fijn,snipper het sjalotje,en snijd de champignons in blokjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
zinzerella
Gelegenheid