Bereidingswijze
Zet de knoflook,sjalotje en de champignons aan in de olijfolie en smoor ze 3 min.Breng op smaak met de balsamico-azijn,peper en zout.Leg de plakjes rosbief op de crostini.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een ideaal hapje vooraf,perfect met een rose
Ingrediƫnten
8 plakjes rosbief,1 teentje knoflook,1 sjalotje 50 gr,champinons,4 el.olijfolie,2el.balsamicoazijn,peper en zout,8 crostini of vers geroosterde plakjes stokbrood.
Leuke tips
en leg daar weer de dressing overheen.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
969047
Homepage ID
1003367
Smaak
H
Teller
2213
Drank
Uit
Bookmarked
47
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
hak het teentje knoflook fijn,snipper het sjalotje,en snijd de champignons in blokjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid