Bereidingswijze
Pistachenootjes pellen en heel fijn hakken. Overdoen in diep bord. Citroen schoonboenen en helft van schil eraf raspen. Rozemarijnnaaldjes van takje rissen en heel fijn hakken. Geitenkaas in kom doen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Citroenrasp, rozemarijn, walnotenolie en zout en peper naar smaak erdoor mengen. Kaas tot ca. 12 balletjes rollen en balletjes door pistachenootjes rollen tot ze rondom bedekt zijn. Geitenkaastruffels op schaal leggen en minstens 1 uur in koelkast laten opstijven. Serveren met een kikke plak Franse boule.
Aantal personen
12.00
Ingrediƫnten
100 gram pistachenoten
1 citroen
1 takje rozemarijn
250 gram Bettine Blanc 58
1 teen knoflook
1 a 2 eetlepels walnotenolie
zout en versgemalen peper
1 citroen
1 takje rozemarijn
250 gram Bettine Blanc 58
1 teen knoflook
1 a 2 eetlepels walnotenolie
zout en versgemalen peper
Leuke tips
Bron : AH recept
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
968892
Homepage ID
862365
Smaak
N
Teller
613
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid