Gevuld stokbrood met haring

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 06/18/2002 - 19:24
Bereidingswijze
Brood in lengte halveren en iets uithollen. Brood besmeren met kruidenboter. Appels schillen, klokhuis verwijderen en in stukjes snijden. Haring in reepjes snijden. Selleriesalade mengen met haring, uitjes (uit pak) en appel. Op smaak brengen met zout en peper. Sla schoonmaken, wassen en droogdeppen. Slabladeren over helft van brood verdelen. Haringsalade erop scheppen en afdekken met andere broodhelften. Stokbroden in stukken snijden.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
2 bruine stokbroden
3 eetlepels kruidenboter
2 appels (granny smith)
2 pakken AH maatjesharing a 2 stuks
2 bakjes selleriesalade
1/2 kropsla
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
968808
Homepage ID
862365
Smaak
N
Teller
144
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
driel1
Gelegenheid