Bereidingswijze
Leg de slabladeren in ijswater.
Snijd de haringfilets van de graat en staart.
Snijd de haringfilets, radijs en komkommer in piepkleine blokjes (brunoise). Meng de gesneden ingredienten met de creme fraiche en peper.
Droog de slabladeren zorgvuldig en leg ze op twee bordjes. Schep de haringtartaar in de slabladeren.
Snijd de haringfilets van de graat en staart.
Snijd de haringfilets, radijs en komkommer in piepkleine blokjes (brunoise). Meng de gesneden ingredienten met de creme fraiche en peper.
Droog de slabladeren zorgvuldig en leg ze op twee bordjes. Schep de haringtartaar in de slabladeren.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
6 stuks radijsjes
1 stukje komkommer
2 bladen sla
Water, ijskoud
1 el. creme fraiche
Peper
3 stuks haringen, nieuwe
1 stukje komkommer
2 bladen sla
Water, ijskoud
1 el. creme fraiche
Peper
3 stuks haringen, nieuwe
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
965462
Homepage ID
346587
Smaak
A
Teller
112
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid